loading...

راه کارهای جلوگیری از رسوب گرفتگی در برج خنک کننده

بازدید : 22
سه شنبه 6 مهر 1400 زمان : 13:26

برج خنک کننده

برج خنک کننده دستگاهی است که طی یک فرآیند مبادله گرمایی میان آب گرم و هوای خنک (که در نتیجه برخورد مستقیم ذرات آب داغ با هوا ایجاد می شود) گرمای بیش از حد آب به هوا انتقال داده می شود تا درجه حرارت آب پایین تر بیاید و آب خنک شده دوباره به منظور خنک کاری دستگاه صنعتی مورد نظر ارسال و به کار گرفته شود.

هدف اصلی دستگاه برج خنک کننده سرد کردن آب مکان های صنعتی است برج خنک کننده در انواع مختلفی طراحی و تولید می‌ شود از جمله پر کاربرد ترین انواع آن می ‌توان به برج خنک کننده مرطوب، برج خنک کننده مکعبی، برج خنک کننده مخروطی و برج خنک کننده هیبریدی اشاره کرد.

دستگاه برج خنک کننده عموماً از ابعاد بزرگی برخوردار بوده است. عملکرد برج خنک کننده به گونه ای است که باید سطح مشخصی از انتقال حرارت را برای تبادل انرژی بین آب و هوا فراهم کند. به همین دلیل است که برج های خنک کننده عمدتاً دارای ابعاد بزرگی بوده که در محیط بیرون نصب می شوند. ظاهر یک دستگاه برج خنک کننده می تواند به شکلی بتنی، فایبرگلاس و حتی فلزی بوده و از ابعاد 1 متر در 1 متر تا ابعاد 50 متر در متر نیز وابسته به ظرفیت طراحی تولید شود.

کاربری برج های خنک کننده در صنعت اگر یک دلیل مهم داشته باشد آن هم هزینه بسیار مقرون به صرفه آن است. کاربرد چیلر در اسکیل بزرگ به هیچ عنوان توجیهی برای یک کارخانه تولیدی نخواهد داشت. مصرف برق بیش از حد دستگاه های جایگزین برج خنک کننده سبب شده تا بیشترین میزان نگاه در منابع برودتی مخصوصاً در اسکیل صنعت به سیستم های تبخیری همچون برج خنک کننده معطوف بماند.

مهندسین سیالات و طراحان برج خنک کننده بر این باورند که نسل جدید برج های خنک کننده مدار بسته بهترین گزینه برای کاهش میزان مصرف آب در تابستان می باشند. البته شایان به ذکر است میزان کاهش مصرف آب برج خنک کننده بیشتر معطوف به فصول سرد تر خواهد بود. در فصول گرم به دلیل بالا بودن دمای خشک محیط عملاً به جزء تبخیر میزان مشخصی از آب راه کاری در دسترس جهت خنک کاری آب وجود نخواهد داشت. امروزه سیستم های برج خنک کننده هیبریدی با عملکردی دو گانه کمک به سزایی در کاهش مصرف آب برج خنک کننده داشته است. در واقع تغییر ماهیت خنک کاری دستگاه برج خنک کننده در فصول و ساعت های خنک سال باعث شده که میزان مصرف آب در این مدت به شدت کاهش یابد.

برج خنک کننده

عملکرد برج خنک کننده چگونه است؟

مکانیزم عملکرد برج خنک کننده به این شکل است که یک پمپ، آبی را که در فرآیندی صنعتی و یا کندانسور دستگاه تهویه مطبوعی مانند چیلر، داغ شده است با لوله کشی به یک شبکه لوله ای که در بالای برج خنک کننده قرار دارد، پمپاژ می کند و نازل های موجود در این شبکه لوله ای، آب را با فشار (این فشار چندان زیاد نیست) بر روی یک قطعه به نام پکینگ برج خنک کننده که سطح زیادی دارد، می پاشد. حال این پکینگ برج خنک کننده سرعت آب را مقداری کاهش می دهد و آب کم کم بر اثر نیروی گرانش به سمت پایین حرکت می کند.

در همین زمان، هوا که یک یا چند فن بزرگ موجود در بالای برج خنک کننده، آن را از پایین به سمت بالا می کشد (در خلاف جهت حرکت آب)، بر روی سطوح پکینگ برج خنک کننده با آب داغ تماس پیدا می کند و آب داغ در نتیجه برخورد مستقیم با هوا، حرارت خود را به هوا منتقل می کند. در نتیجه، آب سرد شده و در تشتک کف برج خنک کننده جمع و از همان جا خارج می شود.

سپس آب خارج شده به مدار فرآیند صنعتی یا دستگاه مورد نظر ارسال می شود و حرارت اضافی آن را می گیرد تا بار دیگر به برج خنک کننده پمپاژ شود و این روند همچنان ادامه پیدا کند. هوا نیز پس از گذر از فن وارد اتمسفر می شود.

بنابراین، با توجه به نکاتی که تا اینجا گفتیم، مکانیزم عملکرد برج خنک کننده بر اساس تبادل حرارت مستقیم از آب به هوا استوار است. مکانیزم عملکرد برج خنک کننده از منظر دیگر مانند نحوه ورود هوا و آب نیز قابل بررسی است. اما در کل، روش کار برج خنک کننده در همه مدل های این دستگاه تقریبا شبیه یک دیگر است.

مصرف آب در برج خنک کننده

برج خنک کننده یک دستگاه تهویه مطبوع مورد استفاده در صنعت تأسیسات ساختمان است که در سازمان ها، کارخانجات، پالایشگاه ها، آپارتمان ها و ساختمان های بزرگ جهت دفع حرارت و ایجاد برودت استفاده می شود. از لحاظ شکل ظاهری، برج های خنک کننده به دو دسته برج خنک کننده مکعبی و برج خنک کننده مدور یا مخروطی تقسیم بندی می شوند و معمولاً بر اساس نوع عملکرد به انواع برج خنک کننده مدار باز یا برج خنک کننده مدار بسته و یا برج خنک کننده هیبریدی تقسیم بندی می شوند. برج خنک کننده برای عمل خنک کردن، از آب و یا سیالات دیگر استفاده می کند که معمولاً استفاده از آب در این دستگاه ها بیشتر است. دلیل این امر هم این است که قدرت سرد کنندگی آب نسبت به سایر سیالات در حجم برابر، بیشتر است.

برج خنک کننده

محدودیت دمایی تولید آب سرد در برج خنک کننده به چه صورت است؟

همان طور که واضح است یک برج خنک کننده هیچگاه نمی تواند آب با هر دمایی را مانند چیلر تولید نماید. به طور ساده تر برج خنک کننده دستگاهی است که با توجه به شرایط اقلیم محیط محل نصب آب را خنک می نماید. دلیل اصلی این موضوع بر می گردد به نحوه عملکرد این دستگاه که در پاراگراف بعدی به توصیف آن خواهیم پرداخت. دمای آب تولیدی از یک برج خنک کننده 3 الی 5 درجه بالا تر از دمای محیط خواهد بود. رعایت این نکته ضروری است که در بسیاری از شهر های ایران در فصول گرم دستگاه برج خنک کننده قادر به تامین آب با دمای پایین تر از 25 درجه سانتی گراد نخواهد بود.

مهندسین سیالات و طراحان برج خنک کننده بر این باورند که نسل جدید برج های خنک کننده مدار بسته بهترین گزینه برای کاهش میزان مصرف آب در تابستان می باشند. البته شایان به ذکر است میزان کاهش مصرف آب برج خنک کننده بیشتر معطوف به فصول سرد تر خواهد بود. در فصول گرم به دلیل بالا بودن دمای خشک محیط عملاً به جزء تبخیر میزان مشخصی از آب راه کاری در دسترس جهت خنک کاری آب وجود نخواهد داشت. امروزه سیستم های برج خنک کننده هیبریدی با عملکردی دو گانه کمک به سزایی در کاهش مصرف آب برج خنک کننده داشته است. در واقع تغییر ماهیت خنک کاری دستگاه برج خنک کننده در فصول و ساعت های خنک سال باعث شده که میزان مصرف آب در این مدت به شدت کاهش یابد.

راه کار های جلوگیری از رسوب گرفتگی در برج خنک کننده

اساس کار برج های خنک کننده تبخیر آب است آب خام ورودی به برج خنک کننده دارای املاح است. مجموعه املاح موجود در آب را TDS می گویند. هم زمان با تبخیر آب املاح موجود در آب شروع به افزایش یافت نمی کند و به مرور زمان TDS آب در گردش برج خنک کننده افزایش می یابد. یون های سخت موجود در آب شامل کلسیم، منگنز، منیریم، الومینیوم و ... می باشد.

سرویس و نگهداری برج خنک کننده

سرویس برج خنک کننده از این حیث حائز اهمیت می باشد که موجب افزایش طول عمر قطعات داخلی و اجزاء گشته و از نگاهی دیگر نیز این موضوع یعنی سرویس دوره ای در برج خنک کننده سبب ثبات در راندمان این تجهیزات خواهد شد. به عبارتی دیگر به منظور این که یک برج خنک کننده در تمامی فصول و در تمامی شرایط عملکرد مطلوب و ایده آل داشته باشد باید دائماً مورد سرویس قرار گیرد. لزوم سرویس برج های خنک کننده زمانی مشخص می‌ شود که برج خنک کننده پس از مدتی به دلیل وجود تبخیر و افزایش غلظت مواد محلول در آب در بخش‌ های مختلف خود از جمله افشانک ها یا نازل های برج خنک کننده، پکینگ های برج خنک کننده و انشعابات سیستم پاشش دچار رسوب و گرفتگی شود. رسوب و گرفتگی سبب کاهش شدید عملکرد دستگاه در خنک کاری آب می ‌شود و پس از مدت کوتاهی دمای خروجی آب سرد افزایش می یابد. از طرف دیگر همین موضوع رسوب گرفتگی سبب از بین رفتن قطر گیر های برج خنک کننده و در نتیجه آن سبب استهلاک قطعات بخش هوادهی همچون فن سیستم کاهش دور و موتور می‌ شود.

دلایل اهمیت سرویس برج خنک کننده

  • کاهش لرزش ناشی از عملکرد فن برج خنک کننده و سیستم پاشش آب که به دلیل رسوب و رطوبت ممکن است مختل شود.
  • کاهش میزان رسوب و گرفتگی لوله ها و گچ بستن بیسین و نازل های برج خنک کننده و در نهایت خوردگی شدید اسپرینکلر و از کار افتادن آن.
  • کاهش سر و صدای تولیدی به دلیل این که چرخش فنی و ملخ بالای برج خنک کننده همچون پروانه هلیکوپتر دارای صدای آزار دهنده می باشد.
  • افزایش کیفیت آب خروجی به لحاظ میزانTDS یعنی سختی جلوگیری از فرسایش دستگاهی که از آب این برج خنک کننده در حال استفاده هستند.
  • کاهش دمای آب خروجی و خنک کاری بهینه سیستم و نهایتاً بالا رفتن کار های سیستم ‌های صنعتی و حتی پرسنلی که در محیط از هوای مطبوع این برج خنک کننده در حال استفاده هستند.
  • افزایش راندمان به مفهوم بالا بردن سرعت خنک کاری و کاهش هدر رفع انرژی الکتریکی چرا که هر قدر آب درون دستگاه سریع تر خنک کاری شود به همان میزان راندمان برج خنک کننده بالا تر بوده و مقدار کم تری کار خواهد کرد.

برج خنک کننده

عوامل موثر بر کاهش دوره سرویس برج خنک کننده

  • استفاده از سیستم کنترل دور هوشمند در موتور و کاهش دور نامی به حالت استاندارد
  • نگهداری منظم برج خنک کننده و روغن کاری منظم تجهیزاتی همچون بلبرینگ و اسپرینکلر
  • به کارگیری سایت گلس جهت بازدید اجزای داخلی بدون دسترسی و باز کردن پنل های دستگاه
  • استفاده از پنل های دسترسی مناسب جهت چک کردن دائمی روند رسوب گیری و عملکرد تجهیزات داخلی
  • استفاده از متریال مرغوب در تجهیزات به کار رفته داخلی که سبب کاهش میزان رسوب گرفتگی خواهد شد.
  • استفاده از سیستم کاهنده سختی آب در بخش آب جبرانی که سبب کاهش میزان رسوب گیری خواهد شد.
  • استفاده از سیستم فیلتر هوای فلزی در قسمت مکش هوا و جدا سازی آلاینده ‌های موجود در هوای خشک ورودی

قیمت برج خنک کننده

پارامتر های تاثیر گذار در قیمت برج خنک کنند به چند دسته تقسیم می شوند، که عبارت است از:

  • ضخامت بدنه
  • گرد یا مکعبی بودن برج خنک کننده
  • کیفیت مواد اولیه مصرفی در تولید بدنه
  • مونتاژ یا دمونتاژ بودن دستگاه برج خنک کننده
  • مدار خنک کاری برج خنک کننده ( مدار باز و مدار بسته)
  • جنس بدنه برج خنک کننده (فایبرگلاس، فلزی و بتنی بودن)
  • نوع تجهیزات و قطعات به کار برده شده در ساخت برج خنک کننده

لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و انتخاب مناسب ترین دستگاه برج خنک کننده برای پروژه خود و نیز استعلام قیمت برج خنک کننده با مهندسان ما تماس بگیرید. کارشناسان شرکت مهتاب گستر آماده ارائه هر گونه مشاوره تخصصی در این زمینه می ‌باشند.

برج خنک کننده مهتاب گستر

گروه تولیدی و صنعتی مهتاب گستر به عنوان مرجع تخصصی فروش انواع تجهیزات در حوزه تهویه مطبوع، سیستم های گرمایشی و سرمایشی، مبدل حرارتی صفحه ای، انواع منبع کویل دار، انواع برج خنک کننده و قطعات برج خنک کننده، کندانسور هوایی، دستگاه هواساز، انواع چیلر ها (چیلر تراکمی و چیلر جذبی)، پمپ و سیستم های آبرسانی، انواع فن کویل ها و اسپیلت ها، ساخت انواع دستگاه اگزاست فن، انواع یخساز صنعتی، انواع سختی گیر آب، انواع فیلتر شنی، سیستم های تصفیه آب و هوا با تنوع بسیار زیاد از لحاظ برند و مدل، با داشتن تیمی فنی و متخصص تلاش دارد تا بهترین کیفیت و رضایت را از آن هموطنان و به ویژه صنعت گران نماید. در صورتی که قصد خرید برج خنک کنندهو محصولات مشابه را دارید، می توانید با دریافت قیمت برج خنک کننده، تکنولوژی ها و آپشن های آن ها و مشورت کارشناسان فروش مهتاب گستر انتخاب بهتری داشته باشید.

مجموعه صنعتی مهتاب گستر در زمینه تولید انواع برج خنک کنندهبه صورت حرفه ای در حال فعالیت است. شما هر گونه نیازی که به انواع برج خنک کنندهو دیگر محصولات داشته باشید توسط کادر مجرب و حرفه ای ما در کم ترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت به شما ارائه می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برج خنک کنندهو نحوه تولید آن به سایت مهتاب گستر مراجعه نمایید.

برای ثبت سفارش با ما در تماس باشید: 09127883721 – 66706377 – 66709528

برج خنک کننده

برج خنک کننده

برج خنک کننده دستگاهی است که طی یک فرآیند مبادله گرمایی میان آب گرم و هوای خنک (که در نتیجه برخورد مستقیم ذرات آب داغ با هوا ایجاد می شود) گرمای بیش از حد آب به هوا انتقال داده می شود تا درجه حرارت آب پایین تر بیاید و آب خنک شده دوباره به منظور خنک کاری دستگاه صنعتی مورد نظر ارسال و به کار گرفته شود.

هدف اصلی دستگاه برج خنک کننده سرد کردن آب مکان های صنعتی است برج خنک کننده در انواع مختلفی طراحی و تولید می‌ شود از جمله پر کاربرد ترین انواع آن می ‌توان به برج خنک کننده مرطوب، برج خنک کننده مکعبی، برج خنک کننده مخروطی و برج خنک کننده هیبریدی اشاره کرد.

دستگاه برج خنک کننده عموماً از ابعاد بزرگی برخوردار بوده است. عملکرد برج خنک کننده به گونه ای است که باید سطح مشخصی از انتقال حرارت را برای تبادل انرژی بین آب و هوا فراهم کند. به همین دلیل است که برج های خنک کننده عمدتاً دارای ابعاد بزرگی بوده که در محیط بیرون نصب می شوند. ظاهر یک دستگاه برج خنک کننده می تواند به شکلی بتنی، فایبرگلاس و حتی فلزی بوده و از ابعاد 1 متر در 1 متر تا ابعاد 50 متر در متر نیز وابسته به ظرفیت طراحی تولید شود.

کاربری برج های خنک کننده در صنعت اگر یک دلیل مهم داشته باشد آن هم هزینه بسیار مقرون به صرفه آن است. کاربرد چیلر در اسکیل بزرگ به هیچ عنوان توجیهی برای یک کارخانه تولیدی نخواهد داشت. مصرف برق بیش از حد دستگاه های جایگزین برج خنک کننده سبب شده تا بیشترین میزان نگاه در منابع برودتی مخصوصاً در اسکیل صنعت به سیستم های تبخیری همچون برج خنک کننده معطوف بماند.

مهندسین سیالات و طراحان برج خنک کننده بر این باورند که نسل جدید برج های خنک کننده مدار بسته بهترین گزینه برای کاهش میزان مصرف آب در تابستان می باشند. البته شایان به ذکر است میزان کاهش مصرف آب برج خنک کننده بیشتر معطوف به فصول سرد تر خواهد بود. در فصول گرم به دلیل بالا بودن دمای خشک محیط عملاً به جزء تبخیر میزان مشخصی از آب راه کاری در دسترس جهت خنک کاری آب وجود نخواهد داشت. امروزه سیستم های برج خنک کننده هیبریدی با عملکردی دو گانه کمک به سزایی در کاهش مصرف آب برج خنک کننده داشته است. در واقع تغییر ماهیت خنک کاری دستگاه برج خنک کننده در فصول و ساعت های خنک سال باعث شده که میزان مصرف آب در این مدت به شدت کاهش یابد.

برج خنک کننده

عملکرد برج خنک کننده چگونه است؟

مکانیزم عملکرد برج خنک کننده به این شکل است که یک پمپ، آبی را که در فرآیندی صنعتی و یا کندانسور دستگاه تهویه مطبوعی مانند چیلر، داغ شده است با لوله کشی به یک شبکه لوله ای که در بالای برج خنک کننده قرار دارد، پمپاژ می کند و نازل های موجود در این شبکه لوله ای، آب را با فشار (این فشار چندان زیاد نیست) بر روی یک قطعه به نام پکینگ برج خنک کننده که سطح زیادی دارد، می پاشد. حال این پکینگ برج خنک کننده سرعت آب را مقداری کاهش می دهد و آب کم کم بر اثر نیروی گرانش به سمت پایین حرکت می کند.

در همین زمان، هوا که یک یا چند فن بزرگ موجود در بالای برج خنک کننده، آن را از پایین به سمت بالا می کشد (در خلاف جهت حرکت آب)، بر روی سطوح پکینگ برج خنک کننده با آب داغ تماس پیدا می کند و آب داغ در نتیجه برخورد مستقیم با هوا، حرارت خود را به هوا منتقل می کند. در نتیجه، آب سرد شده و در تشتک کف برج خنک کننده جمع و از همان جا خارج می شود.

سپس آب خارج شده به مدار فرآیند صنعتی یا دستگاه مورد نظر ارسال می شود و حرارت اضافی آن را می گیرد تا بار دیگر به برج خنک کننده پمپاژ شود و این روند همچنان ادامه پیدا کند. هوا نیز پس از گذر از فن وارد اتمسفر می شود.

بنابراین، با توجه به نکاتی که تا اینجا گفتیم، مکانیزم عملکرد برج خنک کننده بر اساس تبادل حرارت مستقیم از آب به هوا استوار است. مکانیزم عملکرد برج خنک کننده از منظر دیگر مانند نحوه ورود هوا و آب نیز قابل بررسی است. اما در کل، روش کار برج خنک کننده در همه مدل های این دستگاه تقریبا شبیه یک دیگر است.

مصرف آب در برج خنک کننده

برج خنک کننده یک دستگاه تهویه مطبوع مورد استفاده در صنعت تأسیسات ساختمان است که در سازمان ها، کارخانجات، پالایشگاه ها، آپارتمان ها و ساختمان های بزرگ جهت دفع حرارت و ایجاد برودت استفاده می شود. از لحاظ شکل ظاهری، برج های خنک کننده به دو دسته برج خنک کننده مکعبی و برج خنک کننده مدور یا مخروطی تقسیم بندی می شوند و معمولاً بر اساس نوع عملکرد به انواع برج خنک کننده مدار باز یا برج خنک کننده مدار بسته و یا برج خنک کننده هیبریدی تقسیم بندی می شوند. برج خنک کننده برای عمل خنک کردن، از آب و یا سیالات دیگر استفاده می کند که معمولاً استفاده از آب در این دستگاه ها بیشتر است. دلیل این امر هم این است که قدرت سرد کنندگی آب نسبت به سایر سیالات در حجم برابر، بیشتر است.

برج خنک کننده

محدودیت دمایی تولید آب سرد در برج خنک کننده به چه صورت است؟

همان طور که واضح است یک برج خنک کننده هیچگاه نمی تواند آب با هر دمایی را مانند چیلر تولید نماید. به طور ساده تر برج خنک کننده دستگاهی است که با توجه به شرایط اقلیم محیط محل نصب آب را خنک می نماید. دلیل اصلی این موضوع بر می گردد به نحوه عملکرد این دستگاه که در پاراگراف بعدی به توصیف آن خواهیم پرداخت. دمای آب تولیدی از یک برج خنک کننده 3 الی 5 درجه بالا تر از دمای محیط خواهد بود. رعایت این نکته ضروری است که در بسیاری از شهر های ایران در فصول گرم دستگاه برج خنک کننده قادر به تامین آب با دمای پایین تر از 25 درجه سانتی گراد نخواهد بود.

مهندسین سیالات و طراحان برج خنک کننده بر این باورند که نسل جدید برج های خنک کننده مدار بسته بهترین گزینه برای کاهش میزان مصرف آب در تابستان می باشند. البته شایان به ذکر است میزان کاهش مصرف آب برج خنک کننده بیشتر معطوف به فصول سرد تر خواهد بود. در فصول گرم به دلیل بالا بودن دمای خشک محیط عملاً به جزء تبخیر میزان مشخصی از آب راه کاری در دسترس جهت خنک کاری آب وجود نخواهد داشت. امروزه سیستم های برج خنک کننده هیبریدی با عملکردی دو گانه کمک به سزایی در کاهش مصرف آب برج خنک کننده داشته است. در واقع تغییر ماهیت خنک کاری دستگاه برج خنک کننده در فصول و ساعت های خنک سال باعث شده که میزان مصرف آب در این مدت به شدت کاهش یابد.

راه کار های جلوگیری از رسوب گرفتگی در برج خنک کننده

اساس کار برج های خنک کننده تبخیر آب است آب خام ورودی به برج خنک کننده دارای املاح است. مجموعه املاح موجود در آب را TDS می گویند. هم زمان با تبخیر آب املاح موجود در آب شروع به افزایش یافت نمی کند و به مرور زمان TDS آب در گردش برج خنک کننده افزایش می یابد. یون های سخت موجود در آب شامل کلسیم، منگنز، منیریم، الومینیوم و ... می باشد.

سرویس و نگهداری برج خنک کننده

سرویس برج خنک کننده از این حیث حائز اهمیت می باشد که موجب افزایش طول عمر قطعات داخلی و اجزاء گشته و از نگاهی دیگر نیز این موضوع یعنی سرویس دوره ای در برج خنک کننده سبب ثبات در راندمان این تجهیزات خواهد شد. به عبارتی دیگر به منظور این که یک برج خنک کننده در تمامی فصول و در تمامی شرایط عملکرد مطلوب و ایده آل داشته باشد باید دائماً مورد سرویس قرار گیرد. لزوم سرویس برج های خنک کننده زمانی مشخص می‌ شود که برج خنک کننده پس از مدتی به دلیل وجود تبخیر و افزایش غلظت مواد محلول در آب در بخش‌ های مختلف خود از جمله افشانک ها یا نازل های برج خنک کننده، پکینگ های برج خنک کننده و انشعابات سیستم پاشش دچار رسوب و گرفتگی شود. رسوب و گرفتگی سبب کاهش شدید عملکرد دستگاه در خنک کاری آب می ‌شود و پس از مدت کوتاهی دمای خروجی آب سرد افزایش می یابد. از طرف دیگر همین موضوع رسوب گرفتگی سبب از بین رفتن قطر گیر های برج خنک کننده و در نتیجه آن سبب استهلاک قطعات بخش هوادهی همچون فن سیستم کاهش دور و موتور می‌ شود.

دلایل اهمیت سرویس برج خنک کننده

  • کاهش لرزش ناشی از عملکرد فن برج خنک کننده و سیستم پاشش آب که به دلیل رسوب و رطوبت ممکن است مختل شود.
  • کاهش میزان رسوب و گرفتگی لوله ها و گچ بستن بیسین و نازل های برج خنک کننده و در نهایت خوردگی شدید اسپرینکلر و از کار افتادن آن.
  • کاهش سر و صدای تولیدی به دلیل این که چرخش فنی و ملخ بالای برج خنک کننده همچون پروانه هلیکوپتر دارای صدای آزار دهنده می باشد.
  • افزایش کیفیت آب خروجی به لحاظ میزانTDS یعنی سختی جلوگیری از فرسایش دستگاهی که از آب این برج خنک کننده در حال استفاده هستند.
  • کاهش دمای آب خروجی و خنک کاری بهینه سیستم و نهایتاً بالا رفتن کار های سیستم ‌های صنعتی و حتی پرسنلی که در محیط از هوای مطبوع این برج خنک کننده در حال استفاده هستند.
  • افزایش راندمان به مفهوم بالا بردن سرعت خنک کاری و کاهش هدر رفع انرژی الکتریکی چرا که هر قدر آب درون دستگاه سریع تر خنک کاری شود به همان میزان راندمان برج خنک کننده بالا تر بوده و مقدار کم تری کار خواهد کرد.

برج خنک کننده

عوامل موثر بر کاهش دوره سرویس برج خنک کننده

  • استفاده از سیستم کنترل دور هوشمند در موتور و کاهش دور نامی به حالت استاندارد
  • نگهداری منظم برج خنک کننده و روغن کاری منظم تجهیزاتی همچون بلبرینگ و اسپرینکلر
  • به کارگیری سایت گلس جهت بازدید اجزای داخلی بدون دسترسی و باز کردن پنل های دستگاه
  • استفاده از پنل های دسترسی مناسب جهت چک کردن دائمی روند رسوب گیری و عملکرد تجهیزات داخلی
  • استفاده از متریال مرغوب در تجهیزات به کار رفته داخلی که سبب کاهش میزان رسوب گرفتگی خواهد شد.
  • استفاده از سیستم کاهنده سختی آب در بخش آب جبرانی که سبب کاهش میزان رسوب گیری خواهد شد.
  • استفاده از سیستم فیلتر هوای فلزی در قسمت مکش هوا و جدا سازی آلاینده ‌های موجود در هوای خشک ورودی

قیمت برج خنک کننده

پارامتر های تاثیر گذار در قیمت برج خنک کنند به چند دسته تقسیم می شوند، که عبارت است از:

  • ضخامت بدنه
  • گرد یا مکعبی بودن برج خنک کننده
  • کیفیت مواد اولیه مصرفی در تولید بدنه
  • مونتاژ یا دمونتاژ بودن دستگاه برج خنک کننده
  • مدار خنک کاری برج خنک کننده ( مدار باز و مدار بسته)
  • جنس بدنه برج خنک کننده (فایبرگلاس، فلزی و بتنی بودن)
  • نوع تجهیزات و قطعات به کار برده شده در ساخت برج خنک کننده

لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و انتخاب مناسب ترین دستگاه برج خنک کننده برای پروژه خود و نیز استعلام قیمت برج خنک کننده با مهندسان ما تماس بگیرید. کارشناسان شرکت مهتاب گستر آماده ارائه هر گونه مشاوره تخصصی در این زمینه می ‌باشند.

برج خنک کننده مهتاب گستر

گروه تولیدی و صنعتی مهتاب گستر به عنوان مرجع تخصصی فروش انواع تجهیزات در حوزه تهویه مطبوع، سیستم های گرمایشی و سرمایشی، مبدل حرارتی صفحه ای، انواع منبع کویل دار، انواع برج خنک کننده و قطعات برج خنک کننده، کندانسور هوایی، دستگاه هواساز، انواع چیلر ها (چیلر تراکمی و چیلر جذبی)، پمپ و سیستم های آبرسانی، انواع فن کویل ها و اسپیلت ها، ساخت انواع دستگاه اگزاست فن، انواع یخساز صنعتی، انواع سختی گیر آب، انواع فیلتر شنی، سیستم های تصفیه آب و هوا با تنوع بسیار زیاد از لحاظ برند و مدل، با داشتن تیمی فنی و متخصص تلاش دارد تا بهترین کیفیت و رضایت را از آن هموطنان و به ویژه صنعت گران نماید. در صورتی که قصد خرید برج خنک کنندهو محصولات مشابه را دارید، می توانید با دریافت قیمت برج خنک کننده، تکنولوژی ها و آپشن های آن ها و مشورت کارشناسان فروش مهتاب گستر انتخاب بهتری داشته باشید.

مجموعه صنعتی مهتاب گستر در زمینه تولید انواع برج خنک کنندهبه صورت حرفه ای در حال فعالیت است. شما هر گونه نیازی که به انواع برج خنک کنندهو دیگر محصولات داشته باشید توسط کادر مجرب و حرفه ای ما در کم ترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت به شما ارائه می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برج خنک کنندهو نحوه تولید آن به سایت مهتاب گستر مراجعه نمایید.

برای ثبت سفارش با ما در تماس باشید: 09127883721 – 66706377 – 66709528

برج خنک کننده

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : -1

درباره ما
موضوعات
لینک دوستان
آمار سایت
  • کل مطالب : 2
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2
  • بازدید ماه : 4
  • بازدید سال : 27
  • بازدید کلی : 259
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی